Nyt alkais olemaan ensimmäisnen viikko takana tiukkaa ruokavaliota ja liikuntaa. Pakko myöntää, että helppoa ei ole ollut. Mielitekoja on ollut, mutta niistä on päästy yli, kun on ruvennut touhuamaan jotakin ja ajatukset ovat siirtyneet herkuista pois. Kiloja on tähän mennessä lähtenyt -1,8 kg eli suurimmaksi osaksi nesteet ovat lähteneet liikkeelle. Viikkoni on sisältänyt 4 sali treeniä, yhden nopeus harjoitteen, yhden pitkän sauvakävelyn (3h) sekä 2 juoksu lenkkiä. Olo on ollut hieman väsynyt ja nälkäinen vaikkakin ruokamäärät ovat tuntuneet isoilta. Tämä johtunee ehkä siitä, että  olen tottunut syömään pienempiä annoksia ja useammin, eli niin sanottua napostelua pitkin päivää.

Treenin ohella olen pitänyt huolta kehostani ja pyskinyt venyttelemään huomattavasti enemmän kuin ennen. Olen harrastanut myös rullailua foam rollerilla. uosittelen kaikille lämpimästi, sillä sen avulla pystytään ehkäisemään monia rasitusvammoja ja muita lihaskipuja.

Ei tämä dieetti tähän kuitenkaan vielä lopu vaan jatketaan vielä porskuttamaan eteenpäin samaan tahtiin ja toivotaan, että lihas alkaisi erottumaan läskin alta. Olenkin ajatellut, että varaisin itselleni ajan kehon koostumus mittaukseen, jotta saisi jotain konkreettisempaa tietoa siitä mihin suuntaan keho onkaan oikein muokkaantumassa.

xoxo Nea